top of page
  • IMAS

Personaleksludering - enkelt og greit


Tell kunder, ikke ansatte Øk korrektheten i dine kundetall, tell dine kunder, ikke de ansatte. Med personalekskludering kan du enkelt unnlate å ta med travle ansatte i butikkområdet fra å komme med i din kundebesøksstatistikk. Denne funksjonen vil bli presentert som en verdens nyhet på årets EuroCIS i Düsseldorf i Hall 10 på stand B 26 hvor IMAS også vil være representert sammen med Xovis.

I mange butikker utgør de butikkansatte på godt og ondt en del av kundemassen som normalt telles. Enten det er å konsultere kunder i en motebutikk, å fylle opp eller raskt rydde hyller under spesielle salgsfremmende kampanjer eller i high-end luksusbutikker hvor individuell kundeservice er fokuset. Å skille dine kunder fra personalet er nøkkelen til fornuftig butikkanalyse. Når du teller kunder ved hjelp av en AI-aktivert sensor, får du verktøyet du trenger for å skille mellom kunder og ansatte.

Den nye funksjonen for personalekskludering løfter kundetelling til det neste nivået med hjelp av AI (kunstig intellingens). Videre gir det deg muligheten til for eksempel å kunne tolke dataene for å finne svake områder i butikken eller området som igjen påvirker direkte inn på din omsetning og salg. Finn og definer de områdene hvor kundene oftere står alene og diriger deretter ditt fokus på å få ansatte oftere bort dit. Personvern til hver ansatt er ivaretatt og beskyttet siden det ikke er noen identifikasjons-prosess. Det er heller ikke noen tracking funksjon som gir oversikt over hvor den ansatte er til enhver tid i området. Alt som trengs, er et praktisk lite og generisk navneskilt eller -pinne som hver ansatt bærer med seg når de er på jobb. Ta kontakt med oss for mer informasjon.


bottom of page