top of page
Image by Jacek Dylag

Bygninger, eiendomsbesittere og anleggsforvaltning

Ikke betal for kontorlokaler eller kvadratmeter som ikke brukes. Optimaliser overflatene med ditt eksisterende wifi-nettverk og begynn å samle inn besøksdata i dag.

finne ut

Antall besøkende

Når og hvor besøkene finner sted

energi-optimalisering

Besøksdata optimaliserer eiendom

Eiendomseiere og anleggsforvaltningsselskaper kan bruke besøksdata for å optimere sin investering, både i forbindelse med nyetableringer og under den ordinære driften av eiendommen.

Zones.jpg

Fordeler med å bruke besøksdata på eiendommen

Her er noen eksempler på hvordan besøksdata kan brukes i bygninger:

  • Optimaliser leienivået basert på besøkstall
    Ingen ønsker å betale for plass som ikke blir brukt. Informasjonen fra besøksdiskene vil fortelle deg hvor mye av kontorlokalene som brukes.

  • Forbedre planlegging og layout
    Forstå hvordan de besøkende samhandler i eller utenfor bygningen. Se hvor og hvor lenge de oppholder seg i et bestemt område (oppholdstid). Besøkskalkulator samler inn data om strømmen av besøkende og så kan du enkelt se om endringene dine gjør en forskjell. Et annet eksempel er å telle antall forbipasserende kontra antall som kommer inn i bygningen (tilgangsgrad), hva kan vi gjøre for å forbedre besøkstallene våre? All denne informasjonen er verdifull når du planlegger nye butikker og kontorer.

  • Rengjøring og vedlikehold
    Besøksdata vil fortelle deg hvordan toaletter og andre offentlige områder brukes. Optimalisere renhold og eiendomsvedlikehold og sikre at ressursene brukes på en optimal måte.

Xperio-Dashboard.png

Bruk ditt eksisterende WiFi-nettverk

Kom i gang med en gang og hopp over installasjonene ved å bruke ditt eksisterende WiFi-nettverk for å samle inn besøksdata. Takket være flere års forskning kan du nå samle WiFi-signaler fra smarttelefoner uten å påvirke personvernet. Teknologien sletter all sporing av MAC-adresser og er den eneste kjente WiFi-sporingen på markedet som er godkjent i henhold til GDPR.

Hvis eiendommen har et WiFi-nettverk fra en av de store leverandørene (Cisco, Ruckus og Aruba), er det stor sannsynlighet for at du snart kan begynne å samle inn besøksdata. Dersom du ikke har et slikt nettverk installert, har vi kostnadseffektive løsninger som kan levere de dataene du er ute etter.

WiFi er en av teknologiene som kan brukes. Her kan du lese om flere besøkstellere med 3D- og AI-funksjon.

Image by Jacek Dylag

Telle antall besøkende i real time

Ta hjelp av den nyeste teknologien og sjekk nøyaktig hvor mange besøkende som er i eiendommen ved hjelp av måling i real time. 

IMAS Groups kunder

Vi på IMAS er heldige å samarbeide med flere av de beste i bransjen. Her er noen eksempler.

Alt i Xperio

I Xperio får du statistiske data i form av tabeller, diagrammer, kart og nøkkeltall. Systemet er brukervennlig og bygget for å utføre både enkle analyser og avanserte dybdeanalyser. 

Index_Xperio.png

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.

person.png
Xovis besöksräknare_IMAS.png

Kontakt os i dag

Vi hjelper bygninger, eiendomseiere og facility management-bedrifter over hele verden med å samle inn besøksdata for å forbedre og optimalisere eiendommer og deres omgivelser. Kontakt IMAS Group i dag!

bottom of page