top of page

3d kundeteller med AI

Vår mest brukte kundeteller med markedsledende teknologi. Kontakt oss for gjeldende pris

Xovis besöksräknare_IMAS.png

markedsleder

kundeteller

Du kan velge å kun kjøpe kundetellere direkte fra oss uten å bruke noen av våre tjenester. 

Hvis du vil ha tilgang til vår webportal for analyse, personlig service og støtte, anbefaler vi vårt enkle og fleksible abonnement som inkluderer en markedsleder kundteller.

 

I tillegg til å ha over 30 års erfaring med å telle kunder og besøkende, har vi ingen bindingstid og ingen oppstartsgebyrer. Kontakt oss for et gratis tilbud.

Folk handlar tillsammans

Kundeteller Fra IMAS

Dette er vårt mest brukte kundeteller utstyrt med både 3D- og AI-funksjoner. Den har høy nøyaktighet og de aller nyeste funksjonene slik at du kan telle og spore besøkende og kunder både innendørs og utendørs. Blant annet kan kundtellerne avgjøre om det er menn eller kvinner, barn eller voksne som besøker butikken. Du kan også følge besøksstrømmer, se hvilke steder som er godt besøkt eller mindre besøkt, oppholdstid, og mye mer. Kontakt oss for gjeldende pris

Kundeteller wifi

Vi introduserer People Counter WiFi for storskala besøksdatainnsamling: Bruk avansert WiFi-teknologi for å kostnadseffektivt telle besøkende, strømmer og oppholdstid over store områder. Utnytt ditt eksisterende nettverk eller utvid det nåværende. Bygget på et tiår med forskning og strenge tester.

Kontakt oss for gjeldende pris

3d-counter_white.png

Hvilken Kundeteller skal du velge?

Når du planlegger å investere i et besøkstellingssystem, er det forskjellig teknikker å velge mellom. Vi bruker enten besøksteller som enkelt settes opp i taket, eller via trådløse nettverk som fanger anonyme Wi-Fi-signaler fra mobiltelefoner. Begge teknikkene er velprøvet og har en høy grad av pålitelighet.

 

Hvilken teknologi du velger, avhenger av hva du vil måle og hvordan forholdene ser ut på stedet. Det kan være at teknikkene med fordel utfyller hverandre.

 

Her kan du lese mer om de forskjellige teknikkene, eller kontakte oss direkte for å få et gratis skreddersydd tilbud.

Kontakt oss for et gratis tilbud eller råd

Hvis du har spørsmål eller ønsker å motta et gratis tilbud, ikke nøl med å kontakte oss.

Kundetelling som en tjeneste

Når du velger IMAS besøkstelling som en tjeneste trenger du ikke kjøpe maskinvaren. Vi vil gi deg det nyeste utstyret og sørge for at alt er satt opp riktig slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

 

Personlig service og support er inkludert samt tilgang til vår egen analyseportal Xperio. Prisen er per målepunkt, og vi har verken bindingstid eller startgebyr.

Help Center

OM IMAS Group

Med over 30 000 installasjoner og flere hundre kunder spredt over hele Europa og Sørøst-Asia, har vi etablert sterke relasjoner med våre kunder og leverandører. Hovedkontoret for IMAS Groups nordiske virksomhet er i Sverige, hovedkontoret for Europa i Tyskland og for Sør-Sørøst-Asia i Thailand.

+30 000
INSTALLATIONER

+700
Kunder

7
Kontorer

+30
År

bottom of page