Image by Marleen Mulder-Wieske

KundetelLING uten bindingstid og oppstartgebyr

KUNDETELLer  

kundeteller 
INNENDØRS

SKALLMÅLING (inngangsanalyse) med KUNDETELLer 

Skalltelling og inngangsanalyse faller under kategorien tradisjonell kundtelling, hvor først og fremst besøkendestrømmen måles inn og ut av rommet. Ved bruk av interne kundeteller som er montert på forskjellige passasjer, kan intern trafikk også måles og analyseres.

Teknologien som gir best resultat selv ved en svært høy besøkendeflate er såkalte 3D-sensorer montert i taket over inngangen eller passasjen der strømningsmåling skal utføres.

besoksteller_kundeteller.png

tracking med kundeteller

Sporing av bevegelsesmønstre og oppholdstid er et annet skritt nærmere å vite alt om besøkende for å gi best mulig kundeopplevelse. Avhengig av utformingen og forholdene til lokalene bruker vi ulike teknikker for å følge oppførselen til de besøkende. I dag bruker vi takmonterte kamera-sensorer eller WiFi-sporing.WiFi-sporing er også meget godt egnet for utendørs bruk og for måling av besøkerskorrelasjon mellom forskjellige steder i større målestokk.Vår WiFi løsning er den eneste er som er EU godkjent mht. GDPR.

Shopping Center
Family Shopping

kundeteller hjelper deg med å segmentere 

Å vite hvem som besøker din butikk eller senter gjør at du bedre kan planlegge markedsføring, produktplassering, tilbud og aktiviteter for å målrette virksomheten din. Øk salget og inntektene dine ved hjelp av statistikk om alder og kjønn av besøkende fran kundetellere. Teknikken som vi bruker til segmentering er basert på små sensorer som avviser ansiktet til forbipasserende besøkende, og bruker avanserte algoritmer kategoriserer dem etter alder og kjønn.

Roa_Torg_Shopping_Torget_01_2020-09-25_1600px-1536x1048.jpg

kundeteller UtenDØRS

Besøkstelling som samler inn data i gatemiljøer blir ofte utsatt for høye belastninger på grunn av vær og vind. Mørke og forverring på grunn av snø, regn eller tåke skal ikke påvirke statistikkens nøyaktighet. Vi har kundeteller og løsningar som tilfredsstiller de kravene som det nordiske klimaet vi har krever, og kan levere både vanlig punktmåling og mer avansert statistikk om bevegelsesmønstre, oppholdstid og mer.

TRAFIKKFLYT (fotgjengere, syklister og bilister)

Med hjelp av ny teknologi kan vi i dag enkelt måle store besøkstrømmer ved å fange anonyme WIFI-signaler fra for eksempel smarte mobiltelefoner.

 

Med laserteknologi kan vi måle trafikkstrømmen i en gate. Laser-sensoren er montert på den ene siden av en passasje og måler  trafikken som passerer i begge retninger.

Fordi laseren oppdager både høyde, lengde, hastighet og avstand til forbipasserende objekter kan vi klassifisere passerende trafikk fordelt på fotgjengere, syklister, motorsykler og biler.

Bike Path
Image by Start Digital

kundeteller gi deg OPPHOLDSTID (besøkstid og points of interest)

​Et levende senter som blir utviklet må måles og overvåkes. Hvor er aktiviteten størst utenfor senteret, hvor lenge varer besøket de forskjellige steder, og hva er gjennomsnittlig besøkstid?

Med WiFi-sporing kan du se på besøksmønsteret i området, noe som er mer detaljert enn punktbasert flytmåling.

TRACKING

Plassering av flere målepunkter i et område gir deg en ide om hvordan besøkende beveger seg i området.

 

Statistikk som opprinnelse/ destinasjon og kartlegging av tur- og sykkelstier gir detaljert innsikt og muligheter som du ikke kunne drømme om.

Schadow Square in Dusseldorf

IMAS KUNDER

Vi på IMAS er heldige å samarbeide med flere av de beste i bransjen. Her er noen eksempler.

KONTAKT OSS IDAG

Vi gleder oss til å hjelpe deg.