top of page
Image by Egor Myznik

Radarteknologi

Vi bruker den nyeste radarteknologien for nøyaktig å telle antall syklister og biler som passerer forskjellige steder. 

Telle sykler og bilister og

Se trafikkstrømmer

Forbedre infrastrukturen

Optimaliser
Bedriften

Radar for nøyaktig datainnsamling og analyse

Radarteknologi er kjent for sin pålitelighet og gir nøyaktige data for å ta informerte beslutninger. Enten du trenger å overvåke trafikkflyt, analysere trender eller optimalisere driften, tilbyr radarløsningene våre høy ytelse og nøyaktighet.

bil
cyklister

Tell syklister med radarteknologi

Med vår radarteknologi kan du telle nøyaktig antall syklister som passerer gjennom bygatene. Våre radarsystemer gir pålitelige data om syklisttrafikk, og gjør det mulig for byplanleggere og transportmyndigheter å ta informerte beslutninger om infrastrukturforbedringer og sykkeltiltak. Ved å utnytte radarteknologi bidrar vi til å skape tryggere og mer syklistvennlige bymiljøer.

Radarteknologi for telling av biler i bygninger eller parkeringsplasser

Vår radarteknologi er et svært effektivt verktøy for å telle antall kjøretøy som kjører inn og ut av bygninger eller parkeringsplasser. Ved å plassere radarsensorer ved strategiske inn- og utgangspunkter, kan vi samle inn sanntidsdata om kjøretøybevegelser med stor nøyaktighet. Informasjon gjør det mulig for virksomheter og tjenestemenn å effektivt administrere trafikkflyten, optimalisere parkeringsplasser og forbedre den generelle operasjonelle effektiviteten. Med vår radarteknologi får du nøyaktige data på antall biler for å kunne ta informerte beslutninger og effektivisere virksomheten din.

Garage Doors

Fordeler med å samle inn besøksdata med vår hjelp

En avansert og brukervennlig plattform

Portalen vår bruker et bredt spekter av datakilder, som besøkstellere med 2D- eller 3D-teknologi, WiFi-nettverk, radar, POS og værdata. Systemet er brukervennlig og bygget for å utføre både enkle og avanserte dybdeanalyser. Portalen har et godt dokumentert API med store muligheter for å integrere egne applikasjoner for å hente og sende data til og fra systemet.

 

Exempel på rapporter

 

 • Produktivitetsanalyser, som konverteringsrate, størrelse på kundekurv, inntekt per besøk samt tilfangsrate og tilgjengelighetsrate (personelltilgjengelighet).

 • Inngangsanalyse

 • Personal- og salgsprognose (planlegging)

 • Oppholdstid

 • Flest besøk

 • Demografi (alder og kjønn)

 • Strømningsmåling

 • Sporing

 • Sanntid

 • Benchmark - Indeks

 • Avviksrapport

 • Ekskluder personalet

 

Ingen gebyrer eller bindingsperioder

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge å samle inn besøksdata med vår hjelp. Du står fritt til å si opp avtalen når som helst.

Jeans Store Window
Image by Brooke Cagle

Personlig service og støtte

Vi i IMAS jobber i små og sammensveisede grupper. Når støtte og service er nødvendig, er vårt dedikerte supportteam der for å svare på spørsmålene dine.

Velkommen til å kontakte oss, vi hjelper deg med å samle inn og analysere besøksdata.

Kontakt oss

Vi ser frem til å hjelpe deg.

bottom of page