top of page

Denne personvernpolitikken er utarbeidet for bedre å betjene de som er opptatt av hvordan deres personlig identifiserbare informasjon (PII) blir brukt online. PII er informasjon som kan brukes alene eller med annen informasjon for å identifisere, kontakte eller finne en enkelt person, eller å identifisere en person i kontekst.


Vennligst les vår personvernpolicy nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte håndterer din personlig identifiserbare informasjon i samsvar med vårt hovednettsted eller noen underdomener direkte relatert til hoveddomenet imas.net.

Hvilken personlig informasjon samler vi fra mennesker som besøker vår blogg, nettside eller app?
Når du registrerer deg på vårt nettsted, kan det hende du blir bedt om å skrive inn din e-postadresse eller andre opplysninger for å hjelpe deg med din erfaring.

Når samler vi inn informasjon?
Vi samler inn opplysninger fra deg når du abonnerer på nyhetsbrev, svarer på en undersøkelse, fyller ut et skjema eller fyller inn informasjon på vår side.

Hvordan bruker vi informasjonen din?
 Vi kan bruke informasjonen vi samler inn fra deg når du registrerer deg, foretar et kjøp, registrerer deg for nyhetsbrevet vårt, svarer på en undersøkelse eller markedsføringskommunikasjon,
surfer på nettstedet eller bruker visse andre nettstedfunksjoner på følgende måter:

 

 • For å gi bedre service til deg når vi svarer på dine kundeserviceforespørsler.

 • For å sende periodiske e-postmeldinger angående bestillingen eller andre produkter og tjenester.

 • Å følge opp etter korrespondanse (live chat, e-post eller telefon henvendelser)


Hvordan beskytter vi dine opplysninger?
Vi bruker ikke sårbarhetsskanning og / eller skanning etter PCI-standarder. Vi gir bare artikler og informasjon. Vi ber aldri om kredittkortnummer. Vi bruker vanlig Malware Scanning, og vår nettside er beskyttet videre av en brannmur for å redusere enhver mulig trussel. Når det er sagt, er vi ikke 100% sikre. Dermed blir ingen brukerinformasjon lagret på nettsiden eller i databasen.

Din personlige informasjon er lagret bak sikrede nettverk og er bare tilgjengelig av et begrenset antall personer som har spesielle rettigheter til slike systemer, og er pålagt å beholde informasjonen konfidensielt. I tillegg er all sensitiv og evnt. kredittinformasjon du oppgir, kryptert via SSL-teknologi (Secure Socket Layer).

Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak når en bruker går inn, sender inn eller får tilgang til sin informasjon for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon. Vi utfører pt. ikke noen monetære transaksjoner via vår nettside.

Bruker vi «cookies»?
Vi bruker informasjonskapsler til sporing. Du kan velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjons-kapsel sendes, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapsler. Du gjør dette gjennom nettleserinnstillingene dine. Siden nettleseren er litt annerledes, kan du se på nettleserens hjelpemeny for å lære riktig måte å endre informasjonskapslene dine på.

Hvis du slår av informasjonskapsler, kan noen av funksjonene som gjør nettstedet ditt mer effektivt ikke fungere riktig.  

Tredjeparts offentliggjøring
Vi selger ikke, handler eller på annen måte overfører til personopplysninger, din personlig identifiserbare informasjon, med mindre vi gir brukerne forhåndsvarsel. Dette inkluderer ikke web-hosting-partnere og andre parter som hjelper oss med å drive nettstedet vårt, gjennomføre vår virksomhet eller betjene våre brukere, så lenge partene er enige om å beholde denne informasjonen konfidensiell. Vi kan også frigjøre informasjon når det er hensiktsmessig ved å overholde loven, håndheve retningslinjene for nettstedet vårt, eller beskytte vår eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet.

Tredjepartslinker
Av og til, etter vårt skjønn, kan vi inkludere eller tilby tredjeparts produkter eller tjenester på vår nettside. Disse tredjepartssider har separate og uavhengige personvernregler. Vi har derfor ikke noe ansvar eller ansvar for innholdet og aktivitetene til disse tilknyttede nettstedene. Likevel søker vi å beskytte integriteten til nettstedet vårt og vær velkommen til tilbakemelding om disse nettstedene.

Vi bruker Google Analytics og Google Ads på nettstedet vårt
Google bruker informasjonskapsler fra første part (for eksempel Google Analytics-informasjonskapslene) for å samle data om brukerinteraksjoner med annonsevisninger og andre annonsetjeningsfunksjoner som de relaterer til nettstedet vårt.

Utmelding: Brukere kan angi preferanser for hvordan Google annonserer til deg ved hjelp av siden for Google Annonse-innstillinger. Alternativt kan du velge bort ved å gå til siden for nettverksannonsering for annonsering, eller ved å bruke Google Analytics-tilleggsbrowser-tillegget.

Fair Information Practices
Fair Information Practices Principles danner ryggraden i personvernlovgivningen i USA, og konseptene de inkluderer har spilt en viktig rolle i utviklingen av databeskyttelseslover over hele verden. Å forstå prinsippene for rettferdig praksis og hvordan de skal implementeres, er avgjørende for å overholde de ulike personvernlover som beskytter personlig informasjon.

Vi har valgt å respektere Fair Information Practices, slik at vi vil ta følgende responsive tiltak, hvis det oppstår et brudd på data: Vi vil varsle deg via e-post og/eller annen måte innen 7 virkedager etter det oppståtte bruddet.

Vi er også enige om det individuelle rettighetsprinsippet som krever at enkeltpersoner har rett til å forfølge rettslige rettigheter mot datainnsamlere og prosessorer som ikke overholder loven. Dette prinsippet krever ikke bare at enkeltpersoner har eksigible rettigheter mot datanvendere, men også at enkeltpersoner har adgang til domstoler eller myndigheter for å undersøke og/eller påtale at databehandlere ikke overholder kravene.

CAN SPAM Act
CAN-SPAM Act er en lov som fastsetter reglene for kommersiell e-post, fastsetter krav til kommersielle meldinger, gir mottakerne rett til å få e-postmeldinger stoppet fra å bli sendt til dem, og fastsetter straffeutmåling for brudd.

Vi samler din e-postadresse for å:

 

 • Sende deg informasjon om vårt selskap og våre produkter.

 • Svare på henvendelser og/eller andre forespørsler eller spørsmål.


For å være i samsvar med CAN SPAM, godtar vi følgende:
 

 • Ikke bruke falske eller misvisende emner eller e-postadresser.

 • Identifiserer meldingen som en annonse på en rimelig måte.

 • Ta med den fysiske adressen til virksomheten eller hovedkontoret.

 • Overvåke tredjeparts e-postmarkedsføringstjenester for overholdelse, hvis den brukes.

 • Opprettholder opt-out/unsubscribe forespørsler raskt.

 • Tillate brukere å abonnere eller avmelde seg ved å bruke tilgjengelig link nederst i hver e-post vi sender utHvis du når som helst vil avmelde deg fra å motta fremtidige e-postmeldinger, kan du også sende oss en e-post eller:
 

 • Følg instruksjonene nederst på hver e-post du har mottatt fra oss og vi vil straks fjerne deg fra ALL korrespondanse.Hvis du har spørsmål rundt våre personvernregler, kan du kontakte oss her.
 

bottom of page