top of page
Image by Arvid Malde

OM IMAS

Ledelse, styre og eiere

IMAS Group ble grunnlagt i 1989 av selskapets nåværende administrerende direktør Peter Nicolaus. IMAS Group eier alle datterselskaper der IMAS-merket opererer. IMAS Group har også et sterkt partnernettverk som bruker IMAS-tjenester.

Les mer på IMAS.net

Kontaktinformasjon

Peter.jpg

Peter Nicolaus er administrerende direktør til IMAS Group.

We provide information for making better decisions

I over 30 år har IMAS Group hjulpet kjøpesentre, butikkjeder og offentlige etater med å samle og forstå informasjon om besøkende og kunder.

Informasjonen blir samlet inn fra sensorer, forretningssystemer eller andre typer datakilder og analysert og deretter presentert i IMAS' portal Xperio. Systemet er fleksibelt og informasjonen kan enkelt integreres med andre eksterne systemer.

Image by Nick Night
Tvålbutikskund

Visjon og misjon

IMAS Groups visjon er å bruke statistisk verifisert informasjon for å gjøre hverdagen enklere for enkeltpersoner og organisasjoner.

Misjon og kjernevirksomhet

IMAS Groups oppdrag er å være den ledende leverandøren av besøksstatistikk i Europa og blant de ledende i Sørøst-Asia. Vår kjernevirksomhet er å formidle data og å gi kundestøtte.

Internasjonal tilstedeværelse

Med over 30 000 installasjoner og flere hundre kunder spredt over hele Europa og Sørøst-Asia, har vi etablert sterke relasjoner med våre kunder og leverandører. Hovedkontoret for vår nordiske virksomhet er i Sverige, hovedkontoret for Europa i Tyskland og for Sør-Sørøst-Asia i Thailand.

30 000+
INSTALLATIONER

Xperio-Dashboard.png

Xperio - IMAS webbportal

Gjennom vår Xperio-nettapplikasjon er det enkelt for brukeren å produsere rapporter med besøksstatistikk etter time, dag, uke, måned og år. Det er også lett å se hvilke tider og hverdager de fleste besøkende kommer til butikken.

 

Åpent API

Xperio har et veldokumentert API med mulighet for å koble til dine egne applikasjoner for å hente og sende data til og fra systemer.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi er heldige å få samarbeide med flere av de beste i bransjen. Her er noen eksempler.

KONTAKT OSS IDAG

Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

bottom of page