top of page
Image by Arvid Malde

OM IMAS Group

Ledelse, styre og eiere

IMAS Group ble grunnlagt i 1989 av selskapets nåværende administrerende direktør Peter Nicolaus. IMAS Group eier alle datterselskaper der IMAS-merket opererer. IMAS Group har også et sterkt partnernettverk som bruker IMAS-tjenester.

Les mer på IMAS.net

Kontaktinformasjon

Peter.jpg

Peter Nicolaus er administrerende direktør til IMAS Group.

Internasjonal tilstedeværelse

Med over 30 000 installasjoner og flere hundre kunder spredt over hele Europa og Sørøst-Asia, har vi etablert sterke relasjoner med våre kunder og leverandører. Hovedkontoret for vår nordiske virksomhet er i Sverige, hovedkontoret for Europa i Tyskland og for Sør-Sørøst-Asia i Thailand.

+30 000
INSTALLATIONER

+700
Kunder

7
Kontorer

+30
År

We provide information for making better decisions

I over 30 år har IMAS Group (Intelligent Management & Analysis Systems) hjulpet kjøpesentre, butikkjeder og offentlige etater med å samle og forstå informasjon om besøkende og kunder.

Informasjonen blir samlet inn fra sensorer, forretningssystemer eller andre typer datakilder og analysert og deretter presentert i IMAS' portal Xperio. Systemet er fleksibelt og informasjonen kan enkelt integreres med andre eksterne systemer.

Image by Nick Night
Tvålbutikskund

Visjon og misjon

IMAS Groups visjon er å bruke statistisk verifisert informasjon for å gjøre hverdagen enklere for enkeltpersoner og organisasjoner.

Misjon og kjernevirksomhet

IMAS Groups oppdrag er å være den ledende leverandøren av besøksstatistikk i Europa og blant de ledende i Sørøst-Asia. Vår kjernevirksomhet er å formidle data og å gi kundestøtte.

Xperio-Dashboard.png

Xperio - IMAS webbportal

Gjennom vår Xperio-nettapplikasjon er det enkelt for brukeren å produsere rapporter med besøksstatistikk etter time, dag, uke, måned og år. Det er også lett å se hvilke tider og hverdager de fleste besøkende kommer til butikken.

 

Åpent API

Xperio har et veldokumentert API med mulighet for å koble til dine egne applikasjoner for å hente og sende data til og fra systemer.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi er heldige å få samarbeide med flere av de beste i bransjen. Her er noen eksempler.

KONTAKT OSS IDAG

Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

bottom of page