OM OSS

Her i IMAS fokuserer vi på å levere nøkkeltall basert på besøkstall, kundeflyt og andre produktivitetsdata som POS data og timedata. Vårt analyseverktøy Xperio er markedsledende og gir unike muligheter for rasjonell effektivisering til økt produktivitet og tilgjengelighet, planlegging og gjennomføring av kampanjer, avdekke og ta tak i utfordringer på bakgrunn av data. Mulighetene er uendelige.

VÅR HISTORIE

I mer enn 30 års tid har IMAS levert produktivitetsinformasjon som har ført til forbedrede resultater i tusentalls butikker, kjøpesentre og det offentlige rom.

 

Vi har i dag ett stort antall kunder som daglig anvender og arbeider med informasjon fra oss.

Vår webportal og vår vilje til å løse kundenes problem med skreddersøm har gjort oss til Europas ledende aktør innenfor besøksstatistikk.

VÅR VISION

Vi tilstreber leveranser med eksakte data ved hjelp av sensorer for målinger av gående, syklende og motoriserte objekter. Dataene skal være tilgjengelig hvor som helst og når som helst.


Vi vil alltid gi våre kunder den optimale løsningen utfra behov og går gjerne ekstra milen for at våre kunder skal bli fornøyde og tilfredsstilt med resultatet.

VÅR FAMILIE

IMAS Norge er en del av IMAS Group, ett globalt konsern med kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Thailand og Indonesia samt  samarbeids-partnere i en rekke land.


Med tusentalls kunder over hele verden omsetter IMAS Group for 4,5 millioner EUR i året. Les gjerne mer på IMAS Group på www.imas.net

SERVICE OG SUPPORT

«Tallene stemmer ikke!»

Føler du at du ikke kan stole på underlaget du får så forsvinner hele poenget med å ta de frem. Derfor gjør vi alt vi kan for å sikre både kvaliteten og opplevelsen av våre tjenester.

HARDWARE OG SOFTWARE

Vår plattform er uavhengig av hardware og kan håndtere import/eksport av data fra de fleste datakilder. Dette er ett bevisst valg vi har gjort for å kunne optimalisere din løsning på best mulig måte.

Vi vil kunne garantere at kvaliteten på dataene vi leverer våre kunder er den høyst mulige, og ikke sitte låst til en leverandør uten utvikling.

VALIDERING

Vi tester alle installasjoner med en manuell kontrollregning for å måle hvor høy nøyaktighet installasjon-en holder og att vi lever opp til det vi lover.
 

Valideringsrapporten får du som kunde ta del i som kvittering på installasjonens kvalitet.

Om du heller vil ta kontrollregningen selv eller la en tredje part utføre den, så kan vi åpne og gjøre den funksjonen tilgjengelig for deg.

KUNDESUPPORT

Vi vet hvor viktig tallene er i ditt daglige arbeide. Opplever du problemer eller mistenker at tallene dine ikke stemmer så kan du alltid få hjelp hos oss for å oppklare situasjonen.
 

Nedenfor finner du kontaktinformasjon til våre medarbeidere som er klare for å bistå deg.

 

MØT IMAS

Hos oss i IMAS Norge treffer du fire hengivne medarbeidere. Vi vil gjøre alt for å møte våre kunders forventinger og lever hver dag for å gi god service ett ansikt.

Peter Nicolaus

Managing Director

pn@imas.net

+47 90 76 14 14

Bjørn Harald Kirkerud

Sales/Key Account Manager

bhk@imas.net

+47 95 11 35 32

Edward H. Valholm

Support/IT Manager

ehv@imas.net

+47 40 00 45 59

Olaf Mikkelsen

Support/Installation

om@imas.net

+47 90 68 19 74

 

TA KONTAKT

Salg

imas@imas.net

64 86 20 40

Public
imas@imas.net

64 86 20 40

Support

imas@imas.net

64 86 20 40

Kontakt oss for å booke en gjennomgang, be om tilbud eller for andre spørsmål du lurer på.
 
SITEMAP
KONTAKT

IMAS AS

Dynamitveien 11
1400 Ski, Norge

Telefon: ​
+47 64 86 20 40

Org.nr. 953 263 866

BESØK OSS OGSÅ PÅ:
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 IMAS - Integrated Marketing & Analysis Systems Norge AS Xperio Portal