Besøkstelling innendørs og utendørs, med sanntids kontroll fra IMAS

– Hvordan fungerer det?

Automatisk drift og kontroll

Med moderne kundetelling fra oss, sørger vi for at alt fungerer. Du trenger ikke å behandle data, frigjøre statistikken eller opprette tabeller og diagrammer. I stedet kan du konsentrere deg om å utvikle virksomheten din.

Derfor leverer vi kundetelling som en tjeneste, i stedet for bare å levere tellere. Vi validerer tall, og kjører daglige kontroller, og håndterer hele prosessen med behandling og kompilering av data for deg.

Sammendraget er synlig i Xperio-nettplattformen, der du umiddelbart kan se, sammenligne og få mye innsikt i forbindelse med ditt kundebesøk.

Hardware i verdensklasse

At vi ser kundetelling som en tjeneste, betyr ikke at vi ser maskinvaren som ubetydelig. Tvert imot jobber vi med de beste leverandørene i verden for å gi våre kunder maksimal nøyaktighet og funksjonalitet i målefasen.

Vi gir alltid våre kunder en skreddersydd løsning, noe som betyr at vi trenger ulike typer teknologi for ulike situasjoner. Akkurat nå bruker vi sveitsiske 3D-sensorer og tyskgjorte lasersensorer, som begge har en gjennomsnittlig nøyaktighet på mellom 95 og 100%.

Mer detaljer om hardware nedenfor.

Datasikkerhet og backup

Vår webplattform er bygget med sikkerhet i tankene. Det er en skybasert intelligent database som vi kontinuerlig opprettholder og fortsetter å utvikle. Vi har innebygd beskyttelse mot alle typer datasvindler, og du kan være trygg på at ingen andre enn brukerne du oppgav, kan se statistikken din.

Vi utfører automatisk sikkerhetskopiering daglig og garanterer 10 års lagring av alle dataene dine.

 

TA KONTAKT

Salg

imas@imas.net

64 86 20 40

Public
imas@imas.net

64 86 20 40

Support

support@imas.no

64 86 20 40

Kontakt oss for å booke en gjennomgang, be om tilbud eller for andre spørsmål du lurer på.
 
SITEMAP
KONTAKT

IMAS AS

Dynamitveien 11
1400 Ski, Norge

Telefon: ​
+47 64 86 20 40

Org.nr. 953 263 866

BESØK OSS OGSÅ PÅ:
  • LinkedIn Social Icon

© 2020 IMAS - Integrated Marketing & Analysis Systems Norge AS Xperio Portal