top of page

Forbedre butikkens resultater med IMAS Staff and Sales Forecasting Tool

Oppdatert: 21. sep. 2023

Som butikkeier eller butikksjef ønsker du alltid å være et skritt foran konkurrentene og maksimere salget. Et av de viktigste verktøyene for å oppnå dette er å kunne forutse salg og dermed effektivt planlegge personalinnsats. Det er her IMAs fleksible verktøy kommer inn i bildet. I dette blogginnlegget vil vi utforske fordelene og funksjonene til dette innovative verktøyet og hvordan det kan hjelpe deg med å optimalisere virksomheten din, øke lønnsomheten og forbedre kundetilfredsheten.

Nøyaktige salgsprognoser i butikk:

IMAS Staff and Sales Forecasting Tool bruker besøksdata i form av antall besøkende og salg for å gi deg nøyaktige salgsprognoser. Ved å analysere historiske salgsdata og antall besøkende kan verktøyet blant annet bruke KPIer som butikkens konverteringsrate slik at du med trygghet kan forutsi fremtidig salg og planlegge butikkens bemanning på en mest mulig effektiv måte.


Effektiv personalplanlegging i butikken:

Å planlegge personalet riktig er avgjørende for å levere utmerket kundeservice og samtidig kontrollere butikkens bemanningskostnader. IMAS Staff and Sales Forecasting Tool tar gjettingen ut av personalplanleggingen, ettersom den anslår salg dag for dag og time for time. Ved å ta hensyn til faktorer som antall besøkende og salg, sikrer verktøyet at du har riktig antall ansatte tilgjengelig i rushtiden og optimaliserer personalutnyttelsen i perioder hvor det er mindre trafikk i butikken.


Identifiserer avvik for å forbedre

Vi i IMAS vet at detaljhandel er dynamisk og uforutsigbart. Verktøyet gir derfor funksjoner der avvikene er tydelig identifisert, det vil si hvor langt fra prognosen resultatet var i løpet av en viss tidsperiode. Du kan deretter bruke dataene når du lager din neste plan. Du kan spore KPI-er, for eksempel konverteringsraten, tilgjengelighetsraten og personalproduktiviteten, og foreta justeringer av planene dine deretter. Enten det gjelder å identifisere muligheter for mersalg eller håndtere uventede kundeøkninger, utstyrer verktøyet deg med fleksibiliteten til å tilpasse deg og reagere raskt.


Forbedret kundeopplevelse i butikken:

Ved nøyaktig å forutsi salg og justere personalplaner, vil du forbedre kundeopplevelsen. Å ha riktig antall ansatte tilgjengelig til enhver tid sikrer kortere ventetider, raskere service og økt kundetilfredshet. Fornøyde kunder har større sannsynlighet for gjentatte besøk, anbefaler butikken din til andre og bidrar til slutt til en bedre og mer lønnsom butikk.


Enkel integrasjon og brukervennlig grensesnitt:

IMAS Staff and Sales Forecasting Tool integreres sømløst med dine eksisterende systemer og datakilder. Det brukervennlige grensesnittet muliggjør intuitiv navigering og enkel tilgang til viktige data. Du trenger ikke være en dataekspert for å dra nytte av verktøyets muligheter. IMAS gir omfattende støtte og opplæring for å sikre at du kan utnytte verktøyets fulle potensial.


Oppsummering

IMAS Staff and Sales Forecasting Tool er en game-changer for butikkeiere og butikksjefer som ønsker å optimere driften, forbedre salg og kundeopplevelse. Ved å utnytte besøksdata og salgsprognoser kan du trygt planlegge personalinnsats og ta datadrevne beslutninger som til slutt skaper en mer lønnsom butikk. Opplev IMAS Staff and Sales Forecasting Tool i dag ved å bestille en demo hos oss.


Husk at suksess starter med nøyaktige prognoser og effektiv personalplanlegging. Ta kontroll over prognosene dine og styrk butikken med IMAS-verktøy.


Comentarios


bottom of page