top of page
Image by Oliver Cole

besøkstelling

besøkstelLING uten bindingstid UTEN oppstartgebyr

finne ut

Antall besøkende

Når og hvor besøkene finner sted

KPI:ER

Anchor 1

Besøkstelling som en tjeneste

Når du velger IMAS besøkstelling trenger du ikke kjøpe maskinvaren. Vi vil gi deg det nyeste utstyret og sørge for at alt er satt opp riktig slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Personlig service og support er inkludert samt tilgang til vår egen analyseportal Xperio.

 

Kontakt oss i dag så kommer vi med et skreddersydd forslag til deg.

Help Center

Besøkstelling uten oppstartsgebyr eller bindingstid

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig. Hos oss står du fritt til å si opp avtalen når du vil. Vi har heller ingen skjulte inngangsavgifter.

Hvilke analysetjenester trenger du?

Med besøkstelling som en tjeneste er IMAS Count and Comparison alltid inkludert. Med vår basistjeneste får du tilgang til Xperio hvor du enkelt kan se hvor mange besøkende som går inn/ut av bygget ditt eller passerer en sensor (på timebasis), du kan også gjøre sammenligninger mellom perioder og mye mer. Det er en mengde tilleggstjenester å velge mellom i Xperio, for eksempel gender, dwell time og capture rate – du finner dem her.

person.png

Hva mener vi med personlig service og støtte?

Vi i IMAS jobber i små og sammensveisede grupper. Når støtte og service er nødvendig, er vårt dedikerte supportteam der for å svare på spørsmålene dine.

 

Vi streber etter å ha et nært og åpent forretningsforhold med våre kunder. Tillit er et nøkkelord for oss og vi jobber alltid for å finne den beste langsiktige løsningen for deg.

Støtte på lokalt språk

Vi er aktive i flere land og støtten er på det lokale språket.

Image by Hendrik Morkel
Business Owner

Hvordan vi har lyktes i over 30 år

IMAS har en sterk lokal tilstedeværelse i flere markeder rundt om i verden. I over 30 år har vi hjulpet butikker og offentlige aktører med å samle inn data og informasjon slik at våre kunder kan gjøre virkelig gode besøksanalyser.

 

Den kanskje viktigste ingrediensen for vår suksess er at det er en kultur der service og støtte belønnes og at lokale beslutninger er sterke. Vi synes rett og slett det er gøy å hjelpe kundene våre.

Takket være vår størrelse og fleksible organisasjonsstruktur kan vi enkelt dele informasjon mellom våre markeder.

besøksteller i verdensklasse

Selv om vi ser besøkstelling som en tjeneste, betyr ikke det at vi ser på kundeteller som ubetydelige. Tvert imot, vi jobber bare med de beste leverandørene i verden for å levere maksimal nøyaktighet og funksjonalitet i registreringsfasen.

 

Vi gir alltid våre kunder en skreddersydd løsning, noe som betyr at vi benytter forskjellige typer teknologi for forskjellige situasjoner. 

 

Her kan du lese om forskjellige typer besøksteller / sensorer som vi bruker. 

Productshot-Xovis-PC2-sensor-cover-white

"IMAS har kundefokus"


Anders Baagland, city manager, Middelfart Handel og Danske Handelsbyer

staff-productivity.png

Xperio - IMAS Egen portalEN

I vår Xperio portal er det enkelt for brukeren å produsere rapporter med besøksstatistikk etter time, dag, uke, måned og år. Det er også lett å se hvilke tider og hverdager de fleste besøkende kommer til butikken.

 

Åpent API

Vi har utviklet et  veldokumentert API med mulighet for å koble dine egne applikasjoner for å hente og sende data til og fra systemer.

KONTAKT OSS

Fyll ut skjemaet og beskriv hva du ønsker hjelp til, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Edward.jpg

Edward H. Valholm
Key Account Manager

Bjorn-Harald.jpg

Bjørn Harald Kirkerud

Key Account Manager

Peter.jpg

Peter Nicolaus 

CEO IMAS Group
 

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.

person.png
Xovis besöksräknare_IMAS.png

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi er heldige å få samarbeide med flere av de beste i bransjen. Her er noen eksempler.

Internasjonal tilstedeværelse

Med over 30 000+ sensorer installert spredt over hele Europa og Sørøst-Asia, har vi etablert sterke relasjoner til våre kunder og leverandører.

I tillegg til partnere i flere land har vi lokal tilstedeværelse i Skandinavia, flere europeiske land, Sørøst-Asia, India og Afrika.

30 000+
INSTALLATIONER

KONTAKT OSS IDAG

Vi gleder oss til å hjelpe deg. 

bottom of page