besoksteller_kundeteller.png

besøkstelling

besøkstelLING uten bindingstid UTEN oppstartgebyr

besøkstelLING Enkelt og problemløst

Med kundeteller  og besøksteller fra IMAS sørger vi for at alt fungerer. Du trenger ikke å bearbeide data, trimme statistikker eller opprette tabeller og diagrammer. I stedet kan du konsentrere deg om å utvikle virksomheten din.

 

Besøkstelling som en tjeneste

Fordi det skal være enkelt, leverer vi besøkstelling som en tjeneste. Vi validerer alle tall, sjekker alle installasjoner daglig og håndterer all tung databehandling og kompilering av data.

 

besøksteller i verdensklasse

Selv om vi ser besøkstelling som en tjeneste, betyr ikke det at vi ser på kundeteller som ubetydelige. Tvert imot, vi jobber bare med de beste leverandørene i verden for å levere maksimal nøyaktighet og funksjonalitet i registreringsfasen.

 

Vi gir alltid våre kunder en skreddersydd løsning, noe som betyr at vi benytter forskjellige typer teknologi for forskjellige situasjoner. 

 

Her kan du lese om forskjellige typer besøksteller / sensorer som vi bruker. 

Productshot-Xovis-PC2-sensor-cover-white
Image by Leone Venter

uten bindingstid UTEN oppstartgebyr

Skaff deg besøkstelLING
- uten bindingstid og oppstartgebyr

Vi har gjort det enkelt for deg og inkludert alt du trenger for å telle besøkende og kunder. Personlig service, support og vedlikehold er inkludert i en fast månedlig kostnad. Uten bindingstid og oppstartgebyr. 

Analysetjenester for Retail

Hvor mange passerer utenfor butikken / kjøpesenteret og hvor mange kommer inn? Det kan du enkelt finne ut av.

nettbutikk

Velkommen til IMAS nettbutikk. Her kan du kjøpe kundeteller fra noen av verdens ledende leverandører.

Xperio_dashboard.png

Åpen

API

Xperio - IMAS Egen portalEN

I vår Xperio portal er det enkelt for brukeren å produsere rapporter med besøksstatistikk etter time, dag, uke, måned og år. Det er også lett å se hvilke tider og hverdager de fleste besøkende kommer til butikken.

 

Åpent API

Vi har utviklet et  veldokumentert API med mulighet for å koble dine egne applikasjoner for å hente og sende data til og fra systemer.

NOEN AV VÅRE KUNDER

Vi er heldige å få samarbeide med flere av de beste i bransjen. Her er noen eksempler.

Analysetjenester for Public

Vi hjelper offentlige aktører med å samle inn og forstå informasjon om besøkende og kunder.

besøksteller og Real time-MÅLING

Ta i bruk den nyeste teknologien av besøksteller og se hvor mange besøkende som er i butikken / lokalene ved hjelp av måling i real time. Et perfekt verktøy for å begrense antall besøkende i for eksempel kjøpesentre, butikker, svømmebassenger, treningsstudioer / treningsfasiliteter, biblioteker eller museer.

 

IMAS Real Time-Live.jpg
Business Woman with Laptop

personalplanlegging
- Den smarte måten å drive butikk

Den nye og smarte måten å drive butikk på er her. Takket være vår nye personalplanlegger har det blitt enda enklere å planlegge når de ansatte skal være til stede for å maksimere salget.

Systemet planlegger personalet ut fra butikkens kundestrøm og ønsket salg.

Internasjonal tilstedeværelse

Med over 30 000+ sensorer installert spredt over hele Europa og Sørøst-Asia, har vi etablert sterke relasjoner til våre kunder og leverandører.

I tillegg til partnere i flere land har vi lokal tilstedeværelse i Skandinavia, flere europeiske land, Sørøst-Asia, India og Afrika.

30 000+

INSTALLATIONER

KONTAKT OSS IDAG

Vi gleder oss til å hjelpe deg.