top of page

Ti ICA-butikker velger måling i sanntid uten bindingstid

I løpet av desember måned valgte ti ICA-butikker i Sverige å signere en avtale med IMAS for å kunne beregne nøyaktig hvor mange kunder som er i butikken. - Butikkene har valgt vår fleksible avtale uten bindingstid, nå ønsker vi enda flere ICA-forhandlere velkommen til å kontakte oss for å komme i gang med tjenesten med en gang, sier Fritz Dimmlich, ansvarlig for IMAS i Norden.Akkurat nå velger flere og flere butikker, kjøpesentre og offentlige aktører sanntidsmåling for å bidra til å redusere smittespredningen i samfunnet. ICA-butikkene som signerte en avtale med IMAS i løpet av desember har nå full kontroll over antall besøkende og kan enkelt følge antall besøkende via en webportal og justere maksimalt antall besøkende.


- Tjenesten er en stor sikkerhet for både personalet og de besøkende da informasjon kan brukes til å ta en proaktiv beslutning om antall besøkende, sier Fritz Dimmlich.


- IMAS tilbyr en unik fleksibel avtale for markedet uten forpliktelsesperiode med rask og personlig støtte, vi bruker den nyeste teknologien og sørger for at systemet fungerer som det skal, sier Fritz.


Informasjon kan om ønskelig vises på skjermer eller automatisk håndtere trafikklys ved inngangen. Et grønt lys vises når det er ok å komme inn i butikken og et rødt lys når det er fullt.


ICA-butikker som har valgt måling i sanntid:

Tips for besøksregningen til å fungere i sanntid:

  • Tenk helhetlig.

  • For at systemet skal kunne levere riktige tall, anbefaler vi at alle innganger, utganger og heiser samt personalruter har sensorer.

  • Velg sensorer av høy kvalitet (i pakken vår tilbyr vi markedsledende besøksteller med 3D-teknologi).

Slik fungerer sanntidsmåling ved hjelp av kundeteller / besøksteller:

  • 3D besøksteller kan enkelt monteres i alle innganger og utganger (inkl. Heis- og personalinnganger)

  • Besøkstellerne sender data direkte til IMAS-nettportalen Xperio, som utfører beregninger og sjekker alle sensorer.

  • Via nettportalen er besøksgrensen spesifisert.

  • Hvis grensen er nådd, sender Xperio automatisk meldinger og viser rødt, som lar deg gjøre justeringer raskt og enkelt.

  • Det er mulig å følge antall besøkende i sanntid via mobil, nettbrett eller datamaskin.

  • Informasjon i sanntid kan presenteres i ønsket format, for eksempel på skjermer ved inngangen.

  • Automatiske stopplysfunksjoner og skjermer ved inngangen er enkle å koble til.


Om ICA

ICA er et av Nordens ledende detaljhandelsselskaper med over 2000 butikker i Sverige og Baltikum.


Om IMAS

Vi hjelper butikker, kjøpesentre og offentlige aktører med å samle inn og forstå informasjon om sine kunder og besøkende. Informasjonen kommer fra besøksteller, forretningssystemer og andre datakilder. IMAS har over 30 års erfaring og er en av de ledende aktørene i Europa når det gjelder besøkende, og har også kontorer i India, Thailand og Indonesia.

Comments


bottom of page