top of page

SPORTMASTER samler inn besøksdata med IMAS

I løpet av 2022 har IMAS Group Denmark utvidet virksomheten betydelig og flere nye kunder er kommet til både innen detaljhandel og offentlig sektor. En av de siste butikkjedene som slutter seg til IMAS er den danske sportskjeden SPORTMASTER med rundt 75 butikker rundt om i landet. Rett før årsskiftet ble den første av to utrullinger gjennomført.

– SPORTMASTER kan nå se hvor mange besøkende de har, dette er grunnlaget når man samler inn besøksdata. De kan også for eksempel se butikkens konverteringsrate, med andre ord hvor mange av de besøkende som gjør et kjøp og konverterer til kunder, sier David Kern Sloth, salgsdirektør i IMAS Group Denmark.


Vellykket utrulling

Etter å ha testet ulike leverandører av besøkstelling, bestemte SPORTMASTER at IMAS-løsninger var det beste valget for deres forretningsbehov.


Den første av to utrullinger ble gjennomført i slutten av 2022 og i dag er omtrent halvparten av butikkene utstyrt med de nyeste besøkstellerne.


– Vi føler at vi har fått støtte hele veien, David og Torben fra IMAS har vært der hele tiden og utrullingen har blitt levert i tide. Prosessen har vært fantastisk helt fra starten. Vi har fått verdien vi var ute etter og jeg gir mine beste anbefalinger, sier Martin Rasmussen, hos SPORTMASTER.


Besøksdata uten bindingstid

SPORTMASTER har valgt IMAS Group sitt fleksible besøkstellesystem, som kommer uten bindingstid og skjulte oppstartsgebyrer. I IMAS-analyseverktøyet Xperio kan et bredt spekter av produktivitetsanalyser kjøres. En av dem er butikkkonverteringsraten og den kan brukes som en KPI for å forbedre butikkdriften ved å optimalisere ressurser og øke salget.


Den andre utrullingen av de gjenværende SPORTMASTER-butikkene vil finne sted i første halvdel av 2023.


Om SPORTMASTER

SPORTMASTER er forbrukerens favoritt sportskjede. De har 75 butikker i Danmark og en nettbutikk. SPORTMASTER er en del av Frasers Group som driver over 800 butikker i Storbritannia og rundt 500 butikker over hele Europa.


Comments


bottom of page