top of page

Sodexo bruker måling i sanntid

Sodexo i Lund, Sverige, har siden høsten 2020 brukt real time fra IMAS til å telle antall besøkende i en av sine kunders restauranter.

- Det har vist seg å være et effektivt verktøy for å hjelpe oss med å administrere rarealet i restauranten og redusere risikoen for overbelastning i en større restaurant som den på Tetra Pak Lund Site, sier Daniel Holmquist, Key Account direktør Sodexo Sverige.


Om Sodexo

Sodexo tilbyr et bredt spekter av tjenester til store bedriftskunder og offentlige kunder. Løsningene deres inkluderer mat og catering, administrasjon av eiendommer, eiendom og tekniske tjenester. Sodexos fokus er å forbedre livskvaliteten for menneskene og samfunnene de hjelper. Du kan lese mer om selskapet her.Om IMAS Vi hjelper butikker, kjøpesentre og offentlige aktører med å samle inn og forstå informasjon om sine kunder og besøkende. Informasjonen kommer fra besøksteller, forretningssystemer og andre datakilder. IMAS har over 30 års erfaring og er en av de ledende aktørene i Europa når det gjelder besøkende, og har også kontorer i India, Thailand og Indonesia.


留言


bottom of page