top of page

Seks byer samler inn besøksdata ved hjelp av IMAS

Seks danske byer har begynt å samle inn besøksdata for å øke besøksopplevelsen og shoppingen i byene. Ved å bruke den nyeste WiFi-teknologien og sensorer med AI/3D-funksjoner får du kunnskap om antall besøkende, bevegelsesmønstre og demografi.

Ringkøbing, Skjern, Tarm, Hvide Sande, Søndervig og Videbæk tilhører alle Ringkøbing Ringkøbing Fjord Handelsråd. I sommermånedene har området et stort antall besøkende.


Besøkstelling med WiFi og sensorer

For å få et bedre bilde av besøksstrømmene og antall mennesker som beveger seg i bykjernene, er det installert WiFi-tilgangspunkter. Det er også installert sensorer med AI- og 3D-funksjoner for å samle inn demografiske data og se hvor mange menn, kvinner, barn og voksne som besøker de ulike byene.


Ringkøbing Fjord Handelsråd har valgt IMAS sine fleksible besøkstall uten bindingstid. Informasjonen skal brukes til å øke tilfredsheten blant besøkende og skape enda bedre forretningsmuligheter for butikkene.


Om Ringkøbing Fjord Handelsråd

Ringkøbing Fjord Handelsråd arbeider for å utvikle næringslivet i hele kommunen og tilby kompetanseutvikling for å sikre kvalifisert arbeidskraft, støtte videreutvikling og vekst av yrket.


Comments


bottom of page