top of page

Røa Torg installerte besøkstelling, real time og omsetningsregistrering

Oppdatert: 24. aug. 2022

Røa Torg i Oslo har valgt å telle sine besøkende i real time ved hjelp av besøksteller fra IMAS. I tillegg har Røa Torg valgt å benytte IMAS’ løsning for omsetningsregistrering (IBS) av POS data fra butikkene som rapporteres til senterledelsen. Løsningen leveres uten bindings tid og oppstarts gebyr.

Besøkstelling og omsetningsregistrering gir nye muligheter for kjøpesentre. Illustrasjon Røa Torg

Røa Torg var tidlig i byggefasen klar over at de ønsket kundetelling og fikk prosjektert inn en egen nettverksløsning i senteret for kundetelling. Etter installering av sensorer med den nyeste teknologien innen besøkstelling, kan Røa Torg nå måle antall besøkende inn og ut av senteret i real time.

- Besøkstelling med real time er en stor trygghet for både ansatte og besøkende i Røa Torg, da du alltid vet hvor mange som er inne i lokalene, sier Gry Eklund Strat, markedssjef Røa Torg.


Det er også spesielt viktig i disse dager hvor vi opplever varierende restriksjoner mht. hvor mange kunder som er tillatt å være inne i en butikk eller ett senter.


Besøkstelling og omsetningsregistrering gir nye muligheter for kjøpesentre

Når du kombinerer besøkstelling med omsetningsregistrering (IBS), åpner du for helt nye muligheter å kunne følge opp andelen besøkende i kjøpesenteret eller butikken som faktisk kjøpte noe (antall kvitteringer/kunder).


- Du kan gjøre bedre og dypere analyser av besøks- og kjøpsatferd. Du kan også måle konverteringsraten og dermed se hvordan endringene du for eksempel fysisk gjør i butikken kan påvirke salget. Det er et uvurderlig verktøy for både kjøpesentre og butikker, sier Edward H. Valholm, Key Account Manager IMAS Norway.

Her kan du lese mer om IMAS besøkstelling
Om IMAS Group

IMAS gir kjøpesentre, butikker, butikkjeder, byer og offentlige aktører informasjon om antall besøkende, bevegelsesmønstre og mer avansert statistikk om kjønn, alder og lengde på oppholdet. Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.

Comments


bottom of page