top of page

Populært kunstmuseum teller besøkende med IMAS

Oppdatert: 24. aug. 2022

Prins Eugenes Waldemarsudde, som er et av Sveriges mest besøkte kunstmuseer, har valgt å telle sine besøkende ved hjelp av besøkstellere fra IMAS. – Vi trenger et mer nøyaktig antall besøkende og valget falt på IMAS, sier sikkerhetssjef Mikael Kirsch, ved Prins Eugens Waldemarsudde.

Waldemarsudde har oppgradert sitt besøkstellingssystem. Foto- © -Yanan-Li

Det historiske museet på Djurgården i Stockholm har cirka 120 000 - 150 000 betalende besøkende årlig og sammen med museets slottspark på 7 hektar har museet anslagsvis 400 000 besøkende.


"IMAS fikk gode anbefalinger"

Prins Eugene Waldemarsudde har valgt å bruke IMAS 'fleksible besøkstellingssystem hvor all maskinvare, personlig support og service er inkludert til en fast pris, uten noen bindingstid.


– Vi valgte besøkstelling fra IMAS da de fikk gode anbefalinger fra vårt nettverk, sier Mikael Kirsch.


Hensikten er å få en mer nøyaktig telling av besøkende til museets slottspark.


– Statistikken er viktig for oss, blant annet sendes den til myndighetene for kulturanalyse, som følger med på antall museumsbesøkende, sier Mikael.


Prins Eugenes Waldemarsudde, som opprinnelig var hjemmet til Prins Eugene (1865–1947), er i dag et av Sveriges mest besøkte kunstmuseer. Museet ligger vakkert til på Djurgården, Stockholm.


Om IMAS Group

IMAS gir kjøpesentre, butikker, butikkjeder, byer og offentlige aktører informasjon om antall besøkende, bevegelsesmønstre og mer avansert statistikk om kjønn, alder og lengde på oppholdet. Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.


コメント


bottom of page