top of page

Partnerskap for å skape flere smarte løsninger for flyplasser, bygninger og byer i Thailand

IMAS Group Thailand har startet et samarbeid med Turnkey Communication Services (TKC), Xovis og Bumbee Labs for å bruke besøksdata til å lage flere smarte løsninger og legge til rette for arbeid for flyplasser, bygninger og byutviklingsprosjekter i Thailand.

På bildet (fra venstre): Rupert Paris, CEO i Xovis, Sayam Tiewtranon, CEO i TKC, Peter Nicolaus, CEO i IMAS Group og Staffan Liljestrand, Chief Science Officer og grunnlegger ved Bumbee Labs.

Ved å utnytte kraften i besøksdata og bruke teknologier som 3D-sensorer og WiFi-nettverk, baner TKC, IMAS Group Thailand, Xovis og Bumbee Labs nå vei for mer intelligente løsninger som tar sikte på å optimalisere driften, øke bærekraften og endre måten folk samhandler på -sted på flyplasser, bygninger og byer i Thailand.


Implementerte et besøkstellingssystem på tre flyplasser

Xovis, IMAS Group Thailand og TKC har tidligere sammen implementert vellykkede prosjekter i Thailand. I 2022 implementerte Airfield of Thailand (AOT) et besøkstellingssystem på Suvarnabhumi (Bangkok) flyplass, Don Mueang internasjonale lufthavn og Phuket internasjonale lufthavn. Dette state-of-the-art systemet har betydelig redusert innsjekking, passkontroll og sikkerhetskøtider, og forbedret den generelle passasjeropplevelsen.


Om oss:

IMAS Group Thailand er et datterselskap av IMAS Group, som har en global tilstedeværelse med kontorer i Europa, India og Sørøst-Asia. Vi er en leverandør av innovative løsninger for telling av besøkende som gir byer, bedrifter og organisasjoner mulighet til å optimalisere driften, forbedre besøksopplevelsene og drive vekst. Ved å bruke den nyeste teknologien og ekspertisen innen dataanalyse, gjør IMAS Group det mulig for kunder å ta informerte beslutninger basert på besøksdata.


Om TKC

Turnkey Communication Services Public Company Limited (TKC) er et Thailand-basert selskap. De leverer konsulenttjenester, designer og installerer telekommunikasjonssystemer for store mobil- og kablede kommunikasjonsprosjekter. I tillegg er selskapet distributør og installatør av verdens ledende kommunikasjonssystemer som informasjonssikkerhetssystemer og sikkerhet.


Om Xovis

Xovis er et markeds- og teknologiledende sveitsisk selskap som utvikler, produserer og distribuerer 3D-sensorer og programvareløsninger for nøyaktig telling og analyse av besøksstrømmer over hele verden.


Om Bumbee Labs

Bumbee Labs ble grunnlagt i 2011 i Stockholm, Sverige. Bumbee Labs gir verdifulle og unike besøksdata ved å bruke kunstig intelligens (AI), maskinlæring (ML) og Wi-Fi-teknologi for å samle inn data.

留言


bottom of page