top of page

Norges Varemesse åpnes ved hjelp av besøkstellere

I begynnelsen av september åpnet Norges Varemesse dørene for første gang siden pandemien startet. Det berømte utstillingssenteret i Oslo bruker nå besøkstellere i real time fra IMAS for å sikre at det ikke blir overfylt i utstillingsområdet. - Det føles veldig godt å være tilbake, det er god stemning på jobben og folk er glade, sier Anders Skaslien, Director Expo Operations.

Norges Varemesse
- Vi er veldig fornøyd med løsningen fra IMAS, sier Anders. Bilde: Norges Varemesse

I fjor planla Norges varemesse å feire 100-års jubileum, men i mars 2020 måtte virksomheten stenges. Nå er det på tide å fortsette feiringen og det moderne utstillingssenteret har installert rundt 20 besøkstellere fra IMAS, med blant annet realtime-funksjon.


- Vi har installert besøkstellere ved alle innganger og utganger. Vårt sikkerhetsteam vet nøyaktig hvor mange mennesker det er i lokalene og i de forskjellige utstillingshallene. Når 75% av vår kapasitet er nådd, begynner våre ansatte å forberede seg på kø, sier Anders.


Planen er å bruke antallet besøkende til å se hvor og hvordan besøkende beveger seg

Norge har nå åpnet igjen, men messearrangører er fortsatt forpliktet til å holde oversikt over antall besøkende på stedet. I tillegg til å telle besøkende i real time, har Norges Varemesse planer om å bruke informasjonen til markedsføring og analyse.


- Vi er veldig fornøyd med løsningen fra IMAS. I organisasjonen planlegger vi å bruke informasjonen fra besøkstellerne til å analysere besøkende og se hvor og hvor lenge de besøkende blir.


Fakta Norges Varemesse

Norges Varemesse og Thon Hotel Arena har totalt 55 møterom i alle størrelser og 39 000 kvm salgsplass for utstillinger og arrangementer.

Comments


bottom of page