top of page

Mangfoldshuset Trøndelag i Trondheim bruker besøksdata for å bygge tillitt

Den ideella organisasjonen Mangfoldshuset Trøndelag i Trondheim har begynt å bruke besøksdata fra IMAS Group. – Besøksdata er viktig fordi vi må vite hvordan det går for oss og hvilke aktiviteter som fungerer. Tillit og trygghet er nøkkelbegrepet om man vil lykkes når statlige myndigheter og kommuner er inblandetl, sier Ahmet Karais, ansvarlig for den daglige virksomheten på Mangfoldshuset.

Mangfoldshuset Trøndelag i Trondheim er en ideell organisasjon som oppmuntrer tenåringar med bakgrunn fra ulike deler av verden å treffes og omgås. I sentrum av Trondheim deler de med andre frivillige organisasjoner ett lokale på 300 kvadratmeter.


Transparente data fra en tredje part

For å drive sin virksomhet på en troverdig måte må de være transparente og ha opplysninger om antall besøkende og hvilke aktiviteter de besøker.


– Det er viktig for en ideell organisasjon som oss, men også basert på et sosialt entreprenørskap, da det bygger tillit når vi kan presentere statistikk innsamlet av en tredje part, i det her tilfellet IMAS, sier Karais.


Besøksdata gir informasjon om demografi

For å vite hvor mange menn og kvinner som besøker de ulike aktiviteter som bruker Mangfoldshuset Trøndelag benyttes besøksteller utstyrt med AI-teknikk. Algorytmen kan med hjelp av en ansikts gjenkjennelse se forskjell på menn og kvinner uten å påvirke den personlige integriteten.


– Det er veldig nyttig for oss å vite hvor mange gutter og jenter som besøker våre aktiviteter. Vi kan forbedre og gi informasjon om hvordan våre prosjekt fungerer, men også mer detaljer om hvilke som besøker dem, sier Karais.


Om IMAS Group

IMAS gir kjøpesentre, butikker, butikkjeder, byer og offentlige aktører informasjon om antall besøkende, bevegelsesmønstre og mer avansert statistikk om kjønn, alder og lengde på oppholdet.

コメント


bottom of page