top of page

"Jeg ønsker å gjøre IMAS-produkter tilgjengelige for alle" - Fritz Dimmlich ny Regional Director

Vi ønsker en innovativ og erfaren ansatt velkommen til IMAS! Fritz Dimmlich vil være ansvarlig for vår nordiske virksomhet og bidra blant annet med nye tenkemåter for å kunne skape et enda bedre produkt som alle våre brukere vil ha nytte av.

Fritz har lang og solid erfaring fra ledende posisjoner innen detaljhandel og har til daglig jobbet med viktige nøkkeltall som IMAS kan levere og som kan få en virksomhet til å vokse.

- Med enkel teknologi er det å kunne gi alle former for aktiviteter innsikt i hvordan ting beveger seg noe som blir viktigere og viktigere for å kunne bidra til en større totalopplevelse.

Fritz sier at han ser et utrolig potensial og etterspørsel etter informasjon om hvordan mennesker beveger seg, uansett om de går eller transporterer seg på en annen måte.

- Jeg vil være med på å gjøre informasjonen som IMAS gir enda mer forståelig og fremfor alt tilgjengelig for alle i en bedrift, slik at du kan jobbe med dem på en praktisk måte.

Han fremhever IMAS ’nye personellplanlegger som et godt, godt eksempel på et produkt som gjør en stor forskjell for virksomheten.

- Butikkens personalplan er her basert på et klart konverteringsmål i stedet for klassikeren at du skal ha nok folk inne slik at alle kan spise lunsj eller motta leveranser. Det handler om å sette kunden først og gi personalet plass til å faktisk kunne gjøre det.

Fritz, som mange andre, mener at AI-teknologi vil bidra til mer differensierte og nøyaktige menneskelige data.

- Vi ser at det blir mer og mer i produktene og tjenestene våre. Alt fra høyde, voksne vs barn, hvor lenge du bor i et bestemt område. For eksempel har vi i dag en teknologi som kan avgjøre om du bruker munnbeskyttelse eller ikke - og dette i sanntid.

Comments


bottom of page