top of page

IMAS Group teller besøkende til Melbourne Royal Showground

IMAS Group Indonesia har inngått samarbeid med australsk-eide ICorp Security Services Pty Ltd for å forbedre og effektivisere hendelsessikkerheten ved å bruke sanntids besøkstelling. Det første prosjektet vil være å telle antall besøkende til Melbourne Royal Showground i Australia. Samarbeidet gir ICorp tilgang til den nyeste teknologien innen besøkstelling, som inkluderer IMAS sin egen Xperio-portal. Det velkjente arrangementet varer i ti dager i september og blir det første oppdraget for IMAS Group i Australia.

Foto: Melbourne Royal Showground

En felles workshop ble nylig holdt i Jakarta for å sikre en jevn implementeringsprosess. Sammen gikk teamene gjennom de tekniske aspektene, inkludert sensordrift, installasjon, kalibrering og gjennomgang av Xperio-nettportalen, alt for å sikre en god implementeringsprosess.


Workshop i Jakarta med IMAS Group Indonesia og ICorp

ICorp er et av Australias største sikkerhetsselskaper og de var på utkikk etter en smart og effektiv løsning for å øke produktiviteten og forbedre kundeverdien i forbindelse med arrangementer. Løsningen var et besøkstellingssystem for å holde oversikt over antall besøkende i sanntid. Ved hjelp av besøksdata kan ICorp optimere antall vakter som trengs til ulike tidspunkt under den store begivenheten og dermed levere førsteklasses sikkerhetstjenester.


Om IMAS Group:

IMAS Group leverer innovative løsninger for telling av besøkende som gir byer, bedrifter og organisasjoner mulighet til å optimalisere driften, forbedre besøksopplevelsene og drive vekst. Med banebrytende teknologi og ekspertise innen dataanalyse, gjør IMAS Group det mulig for kunder å ta bedre beslutninger basert på statistisk innsamlet informasjon.


Om ICorp:

ICorp er et australsk eid sikkerhetsselskap som tilbyr et bredt spekter av sikkerhetstjenester til detaljhandel, eiendom og bygg, lager, utdanning og helseinstitusjoner, bedrifter og privat sektor, så vel som offentlig sektor.


Om Melbourne Showgrounds:

Melbourne Showgrounds ligger sentralt i Australias hovedstad for store arrangementer, og er det største og mest allsidige arrangementsstedet i Melbourne. Det tilbyr unike og fleksible innendørs og utendørs rom designet for en rekke arrangementer og aktiviteter, inkludert messer, utstillinger, messer, festivaler og mye mer.


Comments


bottom of page