top of page

IMAS Group ekspanderer i Danmark - to ledende ansatte slutter seg til

Oppdatert: 24. aug. 2022

IMAS Group utvider sin virksomhet i Danmark ved å utnevne to seniorroller. David Kern Sloth (salgsdirektør) og Torben Aksel Sørensen (landssjef), begge med flere års erfaring fra besøksdata og analyse, vil styrke IMAS' tilstedeværelse ved å tilby det danske markedet besøkstelling uten bindingstid.

David Kern Sloth, salgsdirektør, i IMAS Group Denmark

– I dag har vi en liten markedsandel i Danmark, men med styrkingen av David og Torben får vi en lokal tilstedeværelse og forståelse for de spesifikke markedsforholdene i Danmark, sier Fritz Dimmlich, Regional Director Nordic i IMAS.


Tilby detaljhandel og offentlig besøkstelling uten bindingstid

Målet med satsingen er å øke markedsandelen ved å tilby markedet kvalitetssikrede produkter og tjenester, både til varehandel og offentlig sektor, uten bindingstid eller skjulte etableringsgebyrer.


– Vi er glade for at to så erfarne personer som Torben og David har valgt å bli med oss ​​i IMAS og kunne bidra til vår fortsatte ekspansjon i Norden, sier Peter Nicolaus, administrerende direktør og grunnlegger av IMAS.


Hjelper dansk næringsliv med å ta faktabaserte beslutninger

David har lang erfaring innen detaljhandel, hovedsakelig fra IT- og programvarebransjen, og har jobbet med noen av de største kjedene i og utenfor Danmark. Kundeservice er et nøkkelord for David, kunden har førsteprioritet og den mest verdiskapende løsningen tilbys alltid.


– Jeg ser frem til å fortsette å bidra til at mange i dansk næringsliv tar faktabaserte beslutninger til beste for kunder og bedrifter, sier David Kern Sloth, salgsdirektør, i IMAS Group Denmark.


Torben har lang og solid erfaring fra retail og B2B, hvor han med suksess har ledet en rekke prosjekter, administrert systemimplementeringer og den daglige driften som tidligere COO.


– For meg kommer kunden først, jeg har en skandinavisk og forretningsorientert tankegang, er løsningsorientert og har en kvalitetstankegang, sier Torben Aksel Sørensen, Country Manager IMAS Group Denmark.


Om IMAS Group

IMAS gir kjøpesentre, butikker, butikkjeder, byer og offentlige aktører informasjon om antall besøkende, bevegelsesmønstre og mer avansert statistikk om kjønn, alder og lengde på oppholdet. Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.

Comments


bottom of page