top of page
  • IMAS

IMAS gratulerer ECE Adigeo Verona for ICSC "Best New Development"


Bilde: Adiego Verona, ECE

IMAS gratulerer ECE Adiego Verona med deres ICSC "European Shopping-Center Award 2019"!

Under den årlige europeiske konferansen presenterte the International Council of Shopping Centers (ICSC) ECE kjøpesenter med prisen.

"Vi er veldig glade for å motta prisen og anerkjennelsen for de to sentrene da de bekrefter kvaliteten på arbeidet vårt," sa en glad Johanna Fisher, ECE’s direktør for kjøpesentere.

Adiego's pågående arbeid for å utvikle sin kunnskap rundt kundeflyt- og oppførsels-mønster, kontaktet Adegio IMAS GmbH for løsning.

IMAS er stolt over å ha installert ett omfattende system for total kundeflyt kunnskap i Adegio.


Fakta om Adiego: Adigeo Verona er et av de største og mest moderne indre by senter i Italia. ICSC understreket i sin jurymeddelelse senterets imponerende arkitektur, sin moderne og innovative tilnærming, og dens overordnede konsept basert på bærekraftprinsipper. Senteret ble åpnet i 2017, har et leasable område på 47 000 kvm, og har plass til 130 spesialforretninger. 25.000 kunder kommer til sentrum hver dag. Adigeo gir også poeng når det gjelder bærekraft: Det er det første kjøpesenteret i Italia som mottar en Platinum LEED-sertifisering. Det er en del av "ECE Prime European Shopping Center Fund II" som forvaltes av ECE Real Estate Partners. (Kilde)


Comments


bottom of page