top of page

Hobbii i Danmark og Tyskland velger besøkstelling fra IMAS Group

Oppdatert: 24. aug. 2022

"One-stop-shop" Hobbii er butikken for alle i Danmark og Tyskland som elsker garn og strikkevarer. Butikkjeden har med sine 400 ansatte valgt IMAS Group sitt fleksible besøkstellingssystem for ytterligere å utdype forståelsen av hva som skjer i butikkene og hvordan kundene beveger seg.


– Vi bestemte oss for å kontakte IMAS fordi vi hadde positive referanser fra nettverket vårt. Løsningen som tilbys er perfekt når det kommer til vårt ønske om et stabilt og pålitelig besøkstelling, sier Jesper Strøm, CRO hos Hobbii.


Den danskbaserte nettbutikken Hobbii.dk har nylig utvidet med flere fysiske butikker, og de har også valgt å utstyre butikkene med en lang rekke digitale verktøy. At det allerede legges inn besøksdata i butikkene er en naturlig og viktig komponent for å sikre en mer fleksibel handleopplevelse.


– Integreringen av butikkdata inn i vårt BI-system fungerte feilfritt og IMAS ga en praktisk og rask tjeneste som muliggjør raskest mulig innsamling av data. Vi er veldig fornøyde med det nye systemet og kan anbefale IMAS Group på det varmeste, sier Jesper.


Takket være den fleksible tilnærmingen (ingen bindingstid), personlig støtte og den nyeste maskinvaren, er IMAS' tilbud unike i det nordiske og tyske markedet for besøksdata.


– Vi er veldig glade for at Hobbii har gitt oss tilliten til IMAS Group og investert i våre fleksible løsninger for besøksanalyse. De forventer å gjøre stor bruk av informasjonen som samles inn og dermed kunne ta bedre beslutninger som vil hjelpe selskapet med å nå sine mål, sier David Kern Sloth, salgsdirektør IMAS Group Denmark.


Om IMAS Group

IMAS gir kjøpesentre, butikker, butikkjeder, byer og offentlige aktører informasjon om antall besøkende, bevegelsesmønstre og mer avansert statistikk om kjønn, alder og lengde på oppholdet. Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.


Om Hobbii

Hobbii.dk er en one-stop-shop for alle garnelskere i Danmark og Tyskland. De har fysiske butikker i både Danmark og Tyskland. De er 400 glade og engasjerte ansatte som gjør alt de kan for å bli danskenes favorittgarnbutikk. Eventyret startet på nett, men har gått videre til de fysiske kanalene med planer om å åpne 60 butikker innen tre år.

Comments


bottom of page