top of page

Besøkstelling i et av verdens høyeste trehus

Oppdatert: 24. aug. 2022

På høsten ble et av verdens høyeste trehus innviet og IMAS fikk i oppdrag å forsyne den spektakulære trekonstruksjonen med besøkstelling. Det 20 etasjer høye bygget huser i dag et stort antall virksomheter.


– Vi ønsker blant annet å vite hvordan besøksstrømmene våre ser ut og vite hvor mange som er i bygget, sier Emma Pantze, driftsleder for Saras kulturhus i Skellefteå, Sverige.


Besøkstelling real time i et av verdens høyeste trehus, Sara kulturhus i Skellefteå, Sverige. Bilde: Skellefteå kommun.

Et internasjonalt anerkjent prosjekt som rommer alt fra scener, biblioteker til spahotell. Sara Kulturhus er med sine 80 meter et av verdens høyeste trehus og vi i IMAS er glade for å kunne bidra med informasjon som styrker besøksopplevelsen og forenkler beslutningsprosessen.


Besøkstelling fyller mange funksjoner

– På den ene siden er det viktig for oss å vite hvor mange som er i huset i sanntid fra et brannvernperspektiv. For at vi skal kunne gi våre besøkende en best mulig opplevelse av Sara kulturhus, er det viktig for oss å vite hvilke innganger våre besøkende i hovedsak bruker og over tid se strømmen av våre besøkende, sier Emma.


Sara kulturhus benytter IMAS sitt fleksible besøkstellingssystem hvor all maskinvare, personlig support og service er inkludert til en fast pris, uten noen bindingstid. Blant annet brukes IMAS 'populære real time-måling for å se besøkene i sanntid.


Om Sara kulturhus

Sara Kulturhus er et multifunksjonshus. Her er vanlige aktiviteter ispedd ulike typer gjestespill, forestillinger og møter med alt fra ideelle foreninger og amatører til profesjonelle skuespillere. Huset rommer også et helt nytt hotell med spa, restaurant med panoramautsikt og førsteklasses overnatting.


Om IMAS Group

IMAS gir kjøpesentre, butikker, butikkjeder, byer og offentlige aktører informasjon om antall besøkende, bevegelsesmønstre og mer avansert statistikk om kjønn, alder og lengde på oppholdet. Hos oss kan du kjøpe kundeteller eller få et abonnement med fast månedlig avgift hvor alt er inkludert slik at du enkelt kan gjøre besøksanalyser, uten bindingstid eller oppstartgebyr.

Comments


bottom of page