top of page

Besøksdata: En datadrevet tilnærming til å optimalisere bygninger og eiendommer

Besøksdata kan hjelpe eiendomseiere og forvaltere med å sikre at bygninger brukes effektivt og at investeringen deres er optimalisert. Ved hjelp av informasjon fra for eksempel besøkstellere er det lettere å ta beslutninger som forbedrer både resultater og den totale besøksopplevelsen på lang sikt.


Spar penger på husleie: Analyser besøksdata og optimer utnyttelsen

En stor fordel med å bruke besøksdata er muligheten for å optimalisere leienivået basert på trafikk og dermed øke forventet inntekt for et bygg (ERV-verdi). Å forstå hvor mye kontorlokaler som brukes kan bidra til å unngå å betale for ubrukt plass.

Forbedre byggopplevelsen med besøkstelling

Besøksdata kan også brukes til å forbedre planlegging og layout ved å identifisere områder hvor folk har en tendens til å oppholde seg lenger og dermed også kunne optimalisere plassen. Den kan også brukes til å måle antall personer som kommer inn i bygningen sammenlignet med antall personer som går forbi (fangsthastighet), og jobbe med strategier for å forbedre dette tallet.


Optimaliser rengjøring og vedlikehold med besøkstelling

I tillegg kan besøksdata brukes til å optimere renhold og vedlikehold, slik at ressursene brukes til rett tid og sted.


Kombiner besøksdata og luftkvalitetssensorer

Sensorer som måler luftkvaliteten kan også bidra til å sikre luftkvaliteten og gi energibesparelser ved å optimalisere ventilasjon, oppvarming, kjøling og lys basert på bruk. Med besøkstellesystemer og luftkvalitetssensorer kan eiendomseiere og anleggsledere få verdifull innsikt inn i hvordan bygningene deres brukes og skaper et sunt og trygt miljø for besøkende.


Bruk eksisterende WiFi-nettverk

Utnytt ditt nåværende WiFi-nettverk for å samle besøksdata uten ytterligere installasjoner. Denne innovative teknologien samler inn WiFi-signaler fra mobiler samtidig som personvernet opprettholdes.


Ved å bruke besøksdata og luftkvalitetssensorer kan eiendomseiere og forvaltere ta datadrevne beslutninger for å optimalisere ytelsen til bygningene sine, skape et sunt miljø og forbedre besøksopplevelsen samtidig som de sparer penger på husleie og vedlikehold.


Oppdag hvordan vi i IMAS kan hjelpe eiendomsbesittere og forvaltere med å sikre optimal bruk av bygningene deres.


For å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere bygningens ytelse, ikke nøl med å kontakte oss.
Comentários


bottom of page