KUNDETELLING INNENDØRS

Vi tilbyr løsninger for levereing av vanlig besøkstelling til mer avansert statistikk over bevegelsesmønstre, kjønn, alder og oppholdstid, etc.

01 / SKALLMÅLING (inngangsanalyse)

Skalltelling og inngangsanalyse faller under kategorien tradisjonell besøkstelling, hvor først og fremst besøkendestrømmen måles inn og ut av rommet. Ved bruk av interne besøksteller som er montert på forskjellige passasjer, kan intern trafikk også måles og analyseres.

Teknologien som gir best resultat selv ved en svært høy besøkendeflate er såkalte 3D-sensorer montert i taket over inngangen eller passasjen der strømningsmåling skal utføres.

02 / SEGMENTERING (alder/kjønn)

Å vite hvem som besøker din butikk eller senter gjør at du bedre kan planlegge markedsføring, produktplassering, tilbud og aktiviteter for å målrette virksomheten din. Øk salget og inntektene dine ved hjelp av statistikk om alder og kjønn av besøkende.

Teknikken vi bruker til segmentering er basert på små sensorer som avviser ansiktet til forbipasserende besøkende, og bruker avanserte algoritmer kategoriserer dem etter alder og kjønn.

03 / TRACKING (bevegelse og oppholdstid)

Sporing av bevegelsesmønstre og oppholdstid er et annet skritt nærmere å vite alt om besøkende for å gi best mulig kundeopplevelse.

Avhengig av utformingen og forholdene til lokalene bruker vi ulike teknikker for å følge oppførselen til de besøkende. I dag bruker vi takmonterte kamera-sensorer eller WiFi-sporing.

WiFi-sporing er også meget godt egnet for utendørs bruk og for måling av besøkerskorrelasjon mellom forskjellige steder i større målestokk.

Vår WiFi løsning er den eneste er som er EU godkjent mht. GDPR.